Potatis
Hallå!
I väntan på nästa burgare (borde väl komma inom rinlig tid) känns det mycket viktigt att skriva om potatis. Denna knöl en gång hittagen av Jonas Alströmer.
Potatis kan man göra mycket med. Man kan koka den, stuva den, gratinera den, ha den i gratäng, skiva den, mosa den. Om grytan blivit för salt sägs det att man kan slänga i en potatis så fixar den biffen (läs grytan). Så finns det en del som pressar den. Fy fan. Bland så många sätt att förädla denna gula skapelse så är att pressa den inte ett. Det blir torrt och all konsistens försvinner. Är du arg på potatisen (alt dina vänner) så tycker jag du pressar potatis åt dom. Vill du absolut pressa potatisen ändå kan du vl göra mos istället, annars är du en fattiglapp. Pressad potatis, fy fan.
Så det var dagens omvända middagstips. Pressad potatis är äckligt. Grattis.
// Ove