dr Ove

Det var en man på TV som lagade efterrätter "utan socker". Så hällde han i en massa honung och agavesirap och påstod att det var nyttigt. Nolla. Därför ska jag i denna blogg ta reda på vad som verkligen stämmer. "En-man-som-heter-Ove"-style.

Grillpaprika #2

Publicerad 2016-06-07 11:48:58 i Allmänt,

Grillpaprikan och grillauberginen. Vad innehöll de egentligen? Var de genetiskt modifierade att ta upp röksmak och bibehålla vätska? Dom är ju så lika sina billigare kompisar i hyllan bredvid! Då denna fråga nu gett mig flertalet sömnlösa nätter var det dags att lösa den. Ett mail gick iväg till ICAs kundservice och svaret kom snart.
 
"Vad gäller vår grillauberginen så är det inte
någon skillnad mellan grillprodukten och när produkten ligger i det vanliga ICA sortimentet. Anledningen till att dessa gjorts till ICA Grill är att vi vill uppmuntra våra konsumenter att ta ut svängarna lite och inspireras till vad som kan läggas på grillen"
 
Härligt! Inspirationen flödar i takt med ICA-bankens tillväxt! Grillflödet till oskuldsöarna är på topp! Själv funderar jag på att indirekt rökgrilla en aubergine med äppelträ för att sedan snida ihop en baba ganoush. Kan nog vara så att jag tar en "vanlig" aubergine så man har råd med tillbehör.
 
// Ove

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela